Communiceren, overtuigen, connecten, inspireren en zien; de wereld denkt in beeld.
Wat is het verhaal dat wij voor u kunnen maken?
Wij houden van verhalen vertellen. En bij voorkeur doen wij dit met beeld!
Uw boodschap is ons uitgangspunt en daar maken wij een visueel concept van dat u helpt uw verhaal te vertellen aan de wereld!
E-learning Video

E-learning Video

Wij geloven in Learning by Seeing en dat maakt voor ons e-learning niet alleen het digitaal leren, maar digitale interactie; een toegevoegde waarde voor het overbrengen, opnemen en delen van kennis! Wij brengen kennis en informatie naar de doelgroep, waarbij we willen inspireren, informeren en informatie laten beklijven.
Bedrijfsvideo

Bedrijfsvideo

Een goede boodschap die op een verrassend creatieve manier in beeld gebracht wordt. Dat zien wij als voorwaarde. U als klant ontzorgen bij de realisatie hiervan is ons onderscheidend vermogen. Wat is uw verhaal dat wij voor u kunnen maken?
Videocommercial

Videocommercial

Wij produceren korte 30 seconden videocommercials in samenwerking met schermerhorn & Co. Voor NarrowCasting op Rotterdam/The Hague Airport, Groningen Airport, verschillende VVV kantoren en de online visveiling Pefa.com.Wilt u uw bedrijf via Narrow Casting onder de aandacht brengen? Neem dan contact met ons op voor uitgebreide informatie!
Animatie

Animatie

De kracht van bewegend beeld in combinatie met animatie heeft zich al lang bewezen. Soms leent de boodschap zich echter niet voor de vertaling in “echt” bewegend beeld. Een animatie of explanimation kan dan een prachtig en pakkend alternatief zijn! Wij denken graag mee om uw verhaal in getekend beeld weer te geven. Wat is uw verhaal dat wij voor u kunnen optekenen?
Evenementenregistratie

Evenementenregistratie

Wilt u uw evenementbezoeker later nog eens na laten genieten van alles wat er voor en achter de schermen op het evenement is gebeurd? Of wilt u juist potentiële bezoekers van een volgend evenement enthousiasmeren? Wij zijn graag aanwezig om uw evenement op een passende en creatieve manier in beeld te brengen. PalsProductions biedt de mogelijkheid uw evenement te registreren, interviews af te nemen en eventueel met meercam registratie live te streamen!